03 Ağu 2017

BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YEMENİCİ TGRT EURO’NIN YAYIN KONUĞU OLDU

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, TGRT Euro’da yayınlanan Ayşegül Demirtaş’ın sunuculuğunu yaptığı “İş Konuşalım” programının yayın konuğu oldu.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici TGRT Euro’ya verdiği röportajda şu sözlere değindi “Göreve gelir gelmez kısa, orta ve uzun vadede planlamalarımızı yaptık. Allah’a şükürler olsun ki stratejik planımıza göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa vadede acil çözüme kavuşturacağımız sorunları giderdik. Orta vadede düşündüklerimizin hazırlıklarını yaparak, proje ve ihale süreçlerinin ardından ihtiyaç duyulan birçok projenin kısa sürede çalışmalarını başlattık. Bir çoğunu da tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Göreve geldiğimiz günden itibaren geride bıraktığımız yıllar içerisinde söz verdiğimiz ve halkımıza taahhüt ettiklerimizin birçoğunu hizmete sunmanın ve çalışmaları devam eden projeleri de tamamlayıp kısa zamanda sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.