03 Eyl 2018

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Her Daim Halkın Yanında

Göreve başladığı günden itibaren her fırsatta halkın yanında olan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ; hafta sonu düzenlenen düğün ve sünnet programlarına katıldı. Düğünler ve çeşitli organizasyonlarla oldukça yoğun bir hafta sonu geçiren Başkan Yemenici, tüm etkinliklere katılarak Akçakoca halkının yanında oluyor.
Yoğun ziyaretçi trafiğine ve belediye hizmetlerine rağmen hafta içi de her gün mesaisinin büyük bir bölümünü de halkın içerisinde ve onların sıkıntılarını dinleyerek, sorunlara çözüm üreterek geçirmeye çalışan Başkan Yemenici, hafta sonu da çalışmalarına ara vermiyor. Gelen davetleri de geri çevirmiyor halkın mutluluğunu da her daim paylaşıyor. Hafta içi yoğun bir çalışma temposu yaşayan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, hafta sonu da kentin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını tek tek yerinde incelemeyi ihmal etmiyor.