04 Tem 2016

BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YEMENİCİ AKÇAKOCA BASININA YEMEK VERDİ

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca’daki basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe eşi Nilay Koyuncu Yemenici, Belediye Başkan yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk ve bazı meclis üyeleri, Akçakoca’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici iftar sonrası basın mensuplarına yemeğe katılımlarından dolayı çok teşekkür etti ve şu sözlere yer verdi. “ Halk ile olan iletişimi sizlerin sayesinde sağlıyoruz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz hizmetler gibi bundan sonra da güzel bilgilendirme faaliyetleri yapacağınıza inanıyorum diye ifade etti ve belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar ile sürdürülen projeler konusunda bilgiler verdi, gazetecilerden gelen soruları yanıtladı. Konuşmasının ardından basın mensuplarının Ramazan Bayramını kutladı.