03 Ağu 2017

BEBEK BAKIM ODASININ İKİNCİSİ ÇUHALLI ÇARŞISINA KURULDU

Akçakoca Belediyesi tarafından kurulan bebek bakım ve emzirme kabinin ikincisi Çuhallı çarşısındaki alana yerleştirildi.
Bebek bakım ve emzirme kabinlerinin ilki Fedai Karabıyık Parkına kurulmuştu. İkincisi ise Çuhallı çarşısına kuruldu. Bebek Bakım ve emzirme kabini içerisinde televizyon ve internet gibi hizmetlerin yanı sıra, cep telefonu şarj cihazları ile bebekli annelerin eğitimine yönelik kitap ve dergilerde yer alacak.
Bebekli annelerimiz için merkez ve çuhallı çarşımıza kurduğumuz kabinlerimizin demo çalışmasını tamamladık, kısa sürede annelerimizin hizmetine sunacağız. İnsan odaklı çalışmaya, hayatı kolaylaştırmaya devam ediyoruz diyen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici bebek bakım odalarının hizmete açılmasıyla birlikte “Kabinlerde, uygun sıcaklık, hijyen ve güvenilirlik ön planda tutulacak. LCD bilgi ekranı ve bilgilendirici broşürler de vatandaşların bebeklerinin bakımını yaparken bilgilenmelerini sağlayacak. Kurulan kabinler anne-bebek güvenliği düşünülerek özel kart sistemi ile kullanılacak. Hizmetten faydalanmak isteyen ebeveynlerin Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden adı geçen özel kartı temin ederek kabinleri kullanabilecekler” diye ifade etti.