13 Haz 2018

Başkan Yemenici’nin 2017 -2018 Eğitim Öğretim Yılsonu Mesajı

kçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici mesajında şu ifadelere yer verdi:
Sevgili Çocuklar,
Ailelerinizin ve bizlerin en değerli varlıklarısınız. Sizlere bol kitap okumanızı öneriyorum, okuma sevgisini kazandıktan sonra okumayı alışkanlık haline getirdiğinizde, çalışma konusunda bütün engelleri aşarsınız. Sonuçta hedefinize ulaşırsınız.
Notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin, bu tatili iyi değerlendirin. Sizlerin iyi yetişmesi için gereken her türlü çabayı harcıyoruz.
Değerli Velilerimiz,
Çocuklarımız karnelerini alacaklar. Onların karnelerinde arzu ettiğiniz notlar olmayabilir. Bunları çocuklarınıza yansıtmadan nedenleri üzerinde düşünerek, okul müdürümüz ve öğretmenleri ile istişare edip başarıyı daha üst noktalara taşıma amacıyla bu faaliyetler içerisinde yer almalıyız.
Yaz tatili uzun bir süre. Bunu yavrularımızın iyi bir şekilde değerlendirmesi gerekiyor. Bizler çocuklarımızı iyi yönlendirmeliyiz. Elbette dinlenecekler ve spor yapacaklar. Ama en önemlisi kitap okumalarıdır.
Kıymetli Öğretmenler,
Sizler, bir toplumu bilgi ve deneyimle bir sanatkâr ustalığıyla işleyen, ona değer katan, onun kültür, eğitim seviyesinin gelişmesinde belirlenmesinde etkin rol oynayan münevver kişilersiniz.
Türkiye’nin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımız sizlerin eseri olacaktır. Öğrencilerinize tatili dinlenerek, kitap okuyarak, ailesi ile birlikte sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak zaman geçirmelerini tavsiye edin. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gayretlerinden ve fedakârlıklarından dolayı bir kez daha kutluyor, huzur dolu bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum” diye ifade etti.