05 Eyl 2017

BAŞKAN YEMENİCİ VATANDAŞLARIN VE ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, vatandaşların ve çocukların kurban bayramlarını kutladı. Çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Yemenici onlara ayrı bir önem göstererek sohbet etti, bayramlarını kutlayarak bayram harçlığı verdi.
Akçakoca için önemli adımlar atarak ve belediyenin hizmet yelpazesini genişleterek ilçeye ve halkına daha iyi hizmet etmenin sorumluluğu içerisinde hareket eden ve insan odaklı hizmet üreten Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Akçakoca’yı yaşanabilir bir ilçe haline getirmeye çalışıyoruz. Esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar; tüm sevdikleri ile birlikte sağlık, huzur, mutluluk ve barış dolu bir bayram geçirmelerini dilerim” ifadelerine yer verdi.