04 Eki 2018

Başkan Yemenici Öncü TV’ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Öncü TV’yi ziyaret ederek kanalın yeni sahipleri Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ö.Faruk Türkseven ile bir araya geldi.

Başkan Yemenici, Türkseven’i medya sektörüne gerçekleştirdiği yatırımlardan ötürü tebrik ederek, başarılar diledi ve şu sözlere yer verdi “ Gece gündüz demeden dört yıl boyunca ilçemize hizmet ettik. Halkımızın her zaman yanında olmaya çalıştım. Hiç ayrım yapmaksızın her davete katıldım ve katılmaya devam ediyorum. Vatandaşımız ve özellikle esnafımız ile iç içeyiz, oturup kahvesi içiyoruz. Muhakkak yapamadığımız işler vardır. Daha gerçekleştireceğimiz işler ve projelerde de var” diye belirtti.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile Öncü Tv’nin sahibi Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ö.Faruk Türkseven’le karşılıklı gerçekleştirdikleri sohbetin ardından, Başkan Yemenici Öncü Tv’nin anı defterine duygu ve düşüncelerini yansıtan satırlarına yer verdi.