13 Haz 2018

Başkan Yemenici Mezun Olan Çocukların Sevincine Ortak Oldu

Atatürk ortaokulundan mezun olan çocuklar, mezuniyetlerinin sevincini Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile paylaştılar. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yemenici, öncelikle başarılarından dolayı kendilerini kutladı ve eğitim – öğretim hayatlarında başarılar diledi.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici sözlerine şu cümlelerle devam etti “Geleceğimizin umudu olan gençlerimiz, Akçakoca için ve Türkiye için büyük önem taşımaktadırlar. Gençlere daha iyi bir gelecek hazırlamak, çözüm önerileri üretmek ve farkındalık yaratmak için hep birlikte çalışıyoruz. Toplumda yenileşmenin anahtarı gençliktir. Gençlik en önemli amacımız olmalıdır. Hayallerinin peşinden koşan, kendine güvenen, hedefini bilen, sağlam adımlarla ilerleyen bir gençlik yetiştirmeliyiz” dedi ve çocuklara “ Sevgili öğrenciler, yoğun ve yorucu bir maraton sonucunda bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Tatilde bol bol kitap okumanızı, dinlenmenizi, spor yapmanızı ve yeni eğitim-öğretim yılına motive olmanızı diliyorum” diye konuştu.