05 Eyl 2017

BAŞKAN YEMENİCİ GÜNÜN ANISINA RESUL DİNDAR’A PLAKET TAKDİM ETTİ

Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen konserde sahne alan ünlü sanatçı Resul Dindar, Akçakoca’da unutulmaz bir konser verdi.
Konserin başlamasının ardından ilerleyen dakikalarda, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici sahneye davet edildi ve şu sözlere değindi “ Değerli Akçakocalı hemşerilerimizin ve değerli misafirlerimizin öncelikle Kurban Bayramını tebrik ediyorum, bu güzel ilçede onları ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Resul kardeşimizi ben öz hemşerimiz olarak kabul ediyorum” dedi ve konser alanını dolduran vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.
Başkan Yemenici, Karadenizli sanatçı Resul Dindar’a günün anısına plaket takdim etti ve ardından Akçakoca’nın yöresel ürünlerinden oluşan hediye sepetini sundu.