29 Mar 2018

Başkan Yemenici Ayazlı Mahallesi Derneği İle Bir Araya Geldi

kçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ayazlı Mahallesi Yardımlaşma, Kültür, Turizm ve Eğitim Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “ Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla milli ve manevi tüm değerlerimizi sahiplenerek gelişmeyi, Akçakoca’nın her yerinde, her Akçakoca’lının gönlünde umutları yeşertmeyi hedefledik. Bunun için de “insana yatırım” anlayışını benimseyerek, hayata doğrudan etki eden projelere öncelik verdik. Akçakoca her geçen gün, her alanda gelişiyor. Bizim, Akçakoca için daha da büyük hayallerimiz var. Yaptığımız tüm çalışmalar Akçakoca’mızın modern yüzünün simgesi oldu. Bugün ilçemizin neresine giderseniz gidin, yürümekte olan bir çalışma görürsünüz. Akçakoca caddelerinde, sokaklarında gelişimin eserleri her geçen gün bir bir yükselmeye devam ediyor. Ayazlı mahallesi yardımlaşma, kültür, turizm ve eğitim derneğimizin üyeleri olan değerli hemşerilerimle Akçakoca ve mahallemize dair sohbet etme ve fikir alışverişinde bulunma fırsatını bulduk. Misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” diye ifade etti.