07 Oca 2019

Başkan Yemenici 4 Yıllık Hizmet Süresini Değerlendirdi

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Abant Kahvecisinde basınla gerçekleştirdiği toplantıda dört yıl içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek, insanı merkeze alan bir belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiklerini ifade etti.

Dört yıl içerisinde yaptığı çalışmaları değerlendiren Başkan Yemenici “ Gelinen noktayı daha yukarılara taşımak ve Akçakoca’yı hak ettiği yere getirmenin en büyük görevlerinden bir tanesi olduğunu belirtti. Her şey insan içindir, ilçe halkının mutlu olmaları için mekânlarımızı ve çalışmalarımızı güçlendirdik” dedi.

Seçim öncesi beyannamede verilen her sözün arkasında olduklarına vurgu yapan Başkan Yemenici “Öncelikle büyük işlerin planlamasını yaptık. Daha yaşanabilir bir Akçakoca için insanı merkeze alan, ilçenin geleceğini düşünerek bir planlama yaptık. Alt ve üst yapıdan başladık, mega projelerle yol aldık” diye konuştu.

Göreve geldiğimiz günden bugüne sivil toplum kuruluşlarımızla ve muhtarlarımızla hep istişare yaptık. Bundan sonraki süreçte de koordinasyonu güçlü tutarak, doğrunun arkasında hep beraber durarak, üretme ve kalkınma yolculuğunu devam ettireceğiz” dedi ve sinevizyon eşliğinde dört yıl içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.