20 Ağu 2021

Başkan Yanmaz’dan MHP Kocaeli İl Başkanına ziyaret

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli il başkanı Yunus Emre Kurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı başarı dilekleri iletildi ve birlik beraberlik mesajları verildi.
Akçakoca Belediye Başkanı, Mehmet Okan Yanmaz MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret sonrası konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, yaşanan görev değişimlerinin birer bayrak yarışı olduğunu hatırlatarak, Yunus Emre Kurt’a yeni görevinde başarılar diledi.
Başkan Yanmaz , “Akçakoca’da her daim bir kardeşi, bir ağabeyi olduğunu unutmamasını istiyorum. İl Başkanımız her zaman Akçakoca’da ağırlamaktan memnunluk duyacağım.” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise Başkan Yanmaz’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.