30 Ara 2019

Başkan Yanmaz’dan Genel Sekretere Ziyaret

Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz , Samsun Valiliği İdare ve Denetim Müdürü iken, Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak asaleten atanan Mehmet Hayri ŞEN ‘e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz , İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Mehmet Hayri ŞEN ‘ei ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz , Özel İdare Genel Sekreterliği görevine atanan Mehmet Hayri ŞEN ‘i başkan yardımıcısı Hakan Öztaş ile ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yanmaz , Genel Sekreterimiz Mehmet Hayri ŞEN ‘e çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Hayri ŞEN ise ziyaretlerinden dolayı Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz ve Başkan yardımcısı Hakan Öztaş’a teşekkür ederken birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi.