16 Ağu 2019

BAŞKAN YANMAZ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, personeliyle bir araya gelerek çalışanlarının bayramını kutladı.
Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Başkan yardımcıları Yüksel Yılmaz ve Hakan Öztaş’da hazır bulundu.
Belediye Başkanı Okan Yanmaz bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada; 18 Temmuz tarihinde yaşanan sel felaketinden dolayı zor günler geçirildiğini, bunların zamanla aşılacağını ve yaraların sarılacağını ifade etti. Hizmet süresi içinde hep birlikte hizmet yolunda birlikte güzel işler yapılacağını, hizmetlerin elbirliğiyle artarak devam edeceğini ifade etti.
Konuşurken duygulanan Başkan Yanmaz, belediye personeline aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini diledi.