
BAŞKAN YANMAZ, HACI ŞAKİRLER VE ÖMER AĞA KONAĞI AÇILIŞINA KATILDI
Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, Yukarı mahallede Akçakoca Belediyesine bağışlanan ve Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne Akçakoca Belediyesi olarak tahsis edilen konağın açılışına katıldı.
Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir’in de katıldığı konak açılışında Rektör Sözbir, Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz’a teşekkür etti.
Açılış konuşmasının ardından Başkan Yanmaz, yaptığı açıklamada,” Akçakoca Belediyesine bağışlanan bu konağı Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne Akçakoca Belediyesi olarak tahsis etmiştik. Sağolsun Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokuluna tahsis etti. Dolayısıyla Yukarı Mahalle'mizin tarihi yolculuğunda tarihi bir eser daha kazandırmış olduk. Buradaki uygulamalar ile Akçakoca’nın Yukarı Mahallesine daha çok hareketler gelecektir.
Bu konuyla ilgili emeği geçen başta Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve ekibine aynı zamanda değerli öğretim üyesi hocalara çok teşekkür ediyorum.
AKçakoca’mıza hayırlı uğurlu olsun” Dedi.