17 Nis 2019

BAŞKAN YANMAZ DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI FARUK ÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ağırladı. Düzce Belediye Başkanlığı görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile beraberindeki heyete teşekkürlerini ileten Başkan Özlü, yaptığı açıklamada ” Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a şahsıma gösterdikleri bu nezaket ve hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli arasında kurulan Cumhur İttifakı Düzce’de en güzel şekilde vücut buldu. Şimdi artık hep birlikte Düzce’yi bölgesinde, Türkiye’de ve hatta dünya çapında hatırı sayılır bir noktaya taşıyacağız. Omuz omuza güç birliği içinde projeler üreteceğiz, birbirimize destek vereceğiz. Sayın Yanmaz’a ve ekibine de yeni görev süreleri boyunca başarılar diliyor, en yakın zamanda iade-i ziyaret yapacağımı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan yardımcısı Yüksel Yılmaz eşlik etti.