10 Haz 2019

BAŞKAN YANMAZ BAYRAM BOYUNCA İLÇE GENELİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz, Bayramın ilk gününde Fedai Karabıyık parkında gerçekleşen bayramlaşma töreninde ; siyasi parti başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bayramlaştılar ve bayram boyunca ilçe genelinde esnafın ve halkın bayramını kutladılar.

Bayramın üçüncü günü ise Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz Tarihi Yukarı Mahalle pazarını ziyaret ederek, pazar esnafının bayramını kutlayarak sohbet ettiler.

Ziyaret dolayısı ile kısa bir açıklama yapan Başkan Yanmaz “ Yukarı mahalle ve yöresel ürünlerimizi sunan esnafımızı Ramazan Bayramının son günü ziyaret ederek hepsiyle tek tek görüşme imkanı buldum, ilerleyen günlerde pazarımızı daha cazip hale getirmek için yeni çalışmalarımız olacak” diye ifade etti.