06 May 2019

BAŞKAN OKAN YANMAZ HIDRELLEZ ŞENLİKLERİNE KATILDI

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Sarıyayla köyündeki hıdrellez şenliklerine katıldı.

Ramazan Ayı öncesinde son Pazar günü Sarıyayla köyü sakinleri köy muhtarı Birol Çetin’in düzenlediği Hıdrellez gününde bir araya geldi. Sarıyayla barajında düzenlenen organizasyona Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz, Başkan yardımcısı Hakan Öztaş, Belediye meclis üyeleri Hanife Tetik ve Tarık Cingirt, İGM üyesi Engin Özensel ve çok sayıda davetli katıldı.

Sarıyayla köyü Hıdrellez etkinliğine katılan Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle bütün Akçakocalılara hayırlı ramazanlar diledi. Baraj bölgesinde kısa bir gezinti yapan Başkan Yanmaz, Akçakoca’nın içme suyu probleminin giderilmesine katkısı olan barajın yapımında emeği geçenlere ve bu projenin Akçakoca’ya kazandırılmasında büyük emeği olan Nazmi Çiloğlu’na teşekkür etti.