07 Mar 2019

Başkan Cüneyt Yemenici’nin Regaip Kandili Kutlama Mesajı

kçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Regaip kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici mesajında şu sözlere yer verdi “Dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen ve müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olan üç aylardan Recep ayının müjdecisi olan Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Kandiller, manevi duygularımızın yoğunlaştığı, ilahi rahmet ve mağfirete ulaşma arzumuzu en üst noktaya taşıdığımız ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleridir. Bu önemli geceleri, doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüştürebiliriz.

Bu vesile ile Akçakocalı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye ifade etti.