19 Kas 2018

Başkan Cüneyt Yemenici’nin Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici mesajında şu sözlere yer verdi“Kandillerin toplum hayatında çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri bulunmaktadır. İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutlayacağımız Mevlid Kandili de bu özel günlerin başında yer almaktadır. İnsanlığın ufkuna aydınlık bir devir açan Hz. Muhammed Mustafa’nın (SAV) kutlu doğumunun yıl dönümünü bir kez daha kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dinimizin emirlerini insanlığa ulaştıran, gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle yaratılış ve var oluşun sırrını anlamaya, bilgi, inanç ve selamete çağıran Peygamberimiz, bütün ahlaki güzellikleri yaşayarak öğütleyen örnek bir kişidir.
Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini, bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, Ülkemize milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini temenni ediyorum. Başta Akçakoca hemşehrilerim olmak üzere, tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum” diye ifade etti.