31 Ağu 2018

Başkan Cüneyt Yemenici’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu sözlere yer verdi “ Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan, vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, milletin bağımsızlığını müjdeleyen Kurtuluş Savaşı, aziz milletimizin, kahraman ordusu ile birlikte Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır. Bu zafer, 96 yıl önce yüreğindeki vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle milletini ve ülkesini kanının son damlasına kadar koruyan kahraman askerimizin ve milletimizin her bir ferdinin üstün gayret ve inancıyla kazanıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı, tek yürek, tek bilek olarak her türlü zaruret ve yokluk içerisinde toprakları işgal altında olan milletimize, kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelemiş bir zaferin ruhudur. Aziz milletimiz, bu zaferle hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bütün dünyaya ispatlamış ve bütün dünyada bağımsızlığı ve ülkesinin bütünlüğü için gösterdiği cesaretin, fedakarlığın simgesi olacak bir başarıyı gerçekleştirmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” diye belirtti.