16 May 2018

Başkan Cüneyt Yemenici Ve Eşi Nilay Yemenici’den Anlamlı Ziyaret

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Koyuncu Yemenici Anneler Günü ve Engelliler Haftası dolayısıyla, engelli çocukları olan aileleri ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici hem annelerin gününü kutladı hem de özel durumu olan çocuklarla yakından ilgilendi. Yemenici çifti gün boyunca çok sayıda engelli ailesine benzer ziyaretleri yaparken, ayrıca annelere ve çocuklara hediyeler takdim ettiler.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici gerçekleştirdiği ziyaretlerde şu sözlere yer verdi “Güçlü Türkiye Cumhuriyeti hükümeti sadece engelli çocuklarımızın değil tüm çocuklarımızın sağlık, eğitim, beslenme şartlarının iyileştirilmesi, zor şartlar altındaki çocukların korunması, çocuk sağlığı ve rehabilitasyonu ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli birçok yenilikçi adım atmaktadır. Bu adımlarla beraber bütün çocuklarımız ve gençlerimiz eşit imkânlarla hayata hazırlansın diye dersliklerde bilgi teknolojilerinin yaygınlaşması sağlanırken, eğitime erişimde güçlük çeken engelli çocuklarımız için taşımalı eğitim imkânı, özel yetenekli çocuklarımıza ve yine engelli çocuklarımıza yönelik özel ilgi ve çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Biz yerel yönetimler olarak, engelli çocuklu ailelerimizin yanında ve onların her türlü sorunlarına her zaman destek olacağımızı bilmelerini isteriz” diye belirtti.