26 Haz 2020

Basında yer alan çöp haberi gerçeğini yansıtmamaktadır.

Akçakoca Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada;
Bazı Basın kuruluşlarında Akçakoca Belediyesi’nin Ayazlı Mahallesindeki alana çöp döktüğü yönünde çıkan haberler gerçeğini yansıtmamaktadır.
Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Ayazlı mahallesindeki alana Akçakoca Belediyesinin çöp döktüğü yönünde yaptığı açıklamalar aslını yansıtmamaktadır.
Mevcut alan moloz döküm sahası olup faturanın Akçakoca Belediyesi’ne mal edilmek istenmiştir. Akçakoca belediyesi tarafından ilçemiz çöpleri belediyeye alınan yeni çift çeker tır ile Düzce’ye taşınmakta olup mevcut alandaki moloz yığınları Akçakoca Belediyesi tarafından temizlenmiştir.
Bu tür talihsiz açıklamalar ve haberler yapılmadan önce Akçakoca Belediye Başkanlığından bilgi alınabilir. Kamuoyuna duyurulur.