20 Kas 2017

Bakanlar Tarafından Hayırseverlere Plaket Takdim Edildi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü ile birlikte Düzce’ye gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, gün içinde Düzce’de yaptıkları programların tamamlanmasının ardından geldikleri Akçakoca’da, eğitime katkı sunan iş adamlarına plaket verdiler.

Bakanlar Akçakoca şehir merkezinde Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve protokol üyeleri tarafından karşılandılar.

Program, ilçeye okul kazandırarak katkıda bulunan hayırseverlerin özgeçmişlerinin sunum eşliğinde anlatımıyla başladı. Sonrasında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü ve Düzce Valisi Zülkif Dağlı Akçakoca eğitimine katkıda bulunan hayırsever işadamları MMZ Boru adına Yiğit Sevil’e, Güçlü & Garanti İnşaat adına Selahattin Güçlü ile Essa inşaat sahibi Esvet Sarıoğlu adına abisi Ethem Sarıoğlu ve oğlu Edis Sarıoğlu’na plaket sundular.

Plaketlerin takdimi sonrası Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz şu sözlere yer verdi “Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz, bir insanın kendi memleketine yapabileceği en büyük katkı, eğitim alanında yapabilecek katkıdır. Dolayısıyla bu kardeşlerimize eğitime yapmış oldukları katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü’de “ Sayın Bakanım çok güzel ifade ettiler, bende hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Plaket takdimi ve konuşmaların ardından hayırseverlerle toplu fotoğraf çektirildi.