02 Ağu 2019

BAKAN ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK AKÇAKOCA’YA GELDİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Akçakoca’da yaşanan sel afetinin ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u, Hükümet konağı önünde İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkan yardımcıları Yüksel Yılmaz ile Hakan Öztaş, AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın eşi Nursen Yanmaz ve sivil toplum kuruluşları başkanları ile birlikte karşıladılar. Bakan Selçuk ve beraberindeki heyet Merkez cami altındaki esnafları gezerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ve beraberindeki heyet sonrasında, selden en çok etkilenen Uğurlu ve Esmahanım köylerine giderek oradaki halka görüştüler.