12 Eyl 2017

Baja Rallisi İzleyenlere Keyifli Anlar Yaşattı

Düzce ve 7 ilçesinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Valilik ve Belediyelerin iş birliğiyle organize edilen Yakın Karadeniz Baja Rallisi gösterileri Akçakoca Çuhallı plajında gerçekleşti.
R1, R2, R3 ve R4 kategorilerinde mücadele eden 100 sporcu, start aldıkları ilk gün oluşturulan 450 kilometrelik parkurda Kaynaşlı – Yığılca etapları koşuldu ve Akçakoca’da akşam gerçekleştirilen gösterileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.
Sporcular, Çuhallı Plajında 900 metrelik parkurda seyirci etabını geçti ve TRT SPOR televizyon kanalı tarafından baja rallisinin çekimleri gerçekleştirildi.
Gerçekleşen organizasyona Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Belediye Başkan yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk, Belediye Meclis Üyeleri Osman Şenbaş ile Turgay Çakmak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Heyecan dolu geçen Baja Rallisinin startını İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici verdi.
Birbirinden güzel şovların gerçekleştirildiği ve görsel bir şölenin meydana geldiği Baja Rallisinin sonunda ödül töreni yapıldı. Törende bir konuşma yapan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şu sözlere yer verdi “ Baja rallisi gerçekten adrenalin dolu bir parkurdur. Tüm sporcu arkadaşlarıma öncelikle bundan sonra katılacakları etaplarda kazasız belasız bir yarış diliyorum. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde başta Akçakoca Kaymakamımıza, Belediye personelime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yarışmacılara da başarılar diliyorum” diye ifade etti.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin yaptığı konuşmanın ardından söz alan İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk’te organizasyonda emeği geçenleri kutladı ve yarışmacılara başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren sporculara İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Belediye Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk ve Belediye Meclis Üyesi Turgay Çakmak tarafından kupaları takdim edildi ve kupa törenin ardından toplu bir fotoğraf çektirildi ve Baja Rallisi Akçakoca etabı sona erdi.