05 Eyl 2017

AYAZLI MAHALLESİ HEDEF SOKAK ASFALTLAMA ÇALIŞMASIYLA YENİLENDİ

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler aciliyet sırasına göre belirlenen program dahilinde cadde ve sokaklardaki bakım, onarım, asfaltlama ve kilit parke çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde devam eden yol çalışmaları kapsamında Ayazlı mahallesi Hedef sokakta asfalt çalışmalarına başlanılmış ve yol yeni haliyle halkın kullanımına açılmıştır.
Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve her geçen gün büyüyen ilçemizin ihtiyaçlarına cevap vermek adına hizmet üretmeye devam ediyoruz. Kentimizin birçok noktasında asfaltlama çalışmaları yürütüyor, yenilenen yollarımızı daha modern ve ulaşım da daha güvenli hale getiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri ilçe tarihi için rekor düzeyde asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Tüm mahallelerimizin sokak ile caddelerini asfalt ve parke taşıyla kaplayarak daha konforlu hale getirmeye devam edeceğiz” diye ifade etti.