05 Kas 2018

Asfaltlama Çalışmalarıyla Akçakoca Ulaşımda Çağ Atladı

Akçakocalı vatandaşlara en önemli hizmetlerden birisi olarak ifade edilen sıcak asfalt çalışmaları Osmaniye Mahallesi Çetin Aydoğan caddesinde başlatıldı.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, mesai kavramı olmadan gece-gündüz, birlikte yaptık anlayışıyla süren hizmet yolculuğun da Akçakoca’nın yol hizmetindeki kaderini değiştirdi ve Akçakoca, ulaşımda da beş yılda önemli bir yere geldi.
Sadece ana cadde ve sokakları düzenlemekle kalmayan Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ; yol asfaltlama, kilit parke, kaldırım, çizgi çizme, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Bu konuda Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici mahalle muhtarlarıyla, esnafla ve vatandaşlarla sürekli istişare içinde.
Başkan Yemenici “ İlçemizin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde asfaltlama çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz yol sorunu olmayan, modern bir Akçakoca’dır” ifadelerine yer verdi.