10 Tem 2018

Asfaltlama Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediliyor

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dün başlattığı asfaltlama çalışmalarına, bugün de devam ediyor. İki gün boyunca daha sürecek olan asfaltlama çalışmaları Hacıyusuflar mahallesi İstanbul caddesinde yoğun bir şekilde ara vermeden sürdürülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan ve devam etmekte olan asfalt çalışmalarında toplam da bu yıl dokuz bin ton asfalt kullanılacak olup, kent genelindeki bozuk olan tüm yollar onarım ve bakıma alınacaktır.

reve geldikleri ilk günden itibaren alt ve üst yapı alanındaki çalışmalarına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “İlçemizi, bugüne kadar ortaya koyduğumuz çalışmalarla her noktasına hizmet giden bir kent yaptık. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz büyük bir özveri göstererek, kentin her noktasındaki ihtiyaçlara kısa zamanda cevap verebilmek için çalışmalarını geniş bir yelpazede yürütüyor. Kentimizin her noktasındaki taleplere cevap vermek için süren çalışmalar aralıksız olarak devam edecektir” şeklinde konuştu.