19 Kas 2018

Akıllı Belediyecilik Sistemiyle 7/24 Su Yükleme Cihazı Kuruldu

Akçakoca Belediyesinden su alımı yapmak için belediyeye çıkmak zorunda olan vatandaşlara kolaylık getirildi.
Kent merkezinde, Ak Taksi durağının yanına “ Su alımı ve yükleme” noktası kurduran Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, vatandaşların bu iş için Belediye binasına kadar yürüme zorluluğunu ortadan kaldırttı.
Daha önce belediye binası girişinde akıllı su sayaçları için su yükleme noktası oluşturan Akçakoca Belediyesi, çarşı merkezine 1 adet avans kiosku yerleştirerek birçok vatandaşa 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “ Vatandaşlarımıza yönelik yepyeni bir hizmet, artan vatandaş memnuniyeti, belediyemiz için yeni bir iletişim kanalı ve şeffaflık örneği olarak sunulmaktadır” ifadesini kullandı.