05 Eyl 2017

AKÇAKOCADA ÖRNEK SPOR SAHALARI YAPILIYOR

Gençlerin daha iyi ve kaliteli ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla kolları sıvayan Akçakoca Belediyesi, mahallelere semt spor sahaları yapmaya devam ediyor.
Akçakoca Belediyesi, gençlerin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeleri amacıyla ilçe genelinde semt spor sahaları çalışmalarını ivedilikle sürdürüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Ayazlı mahallesindeki çok amaçlı semt sahası çalışması yapımı tamamlanmak üzere son hızla çalışmaları yürütülüyor. Yapılan spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Akçakoca Belediyesi, semt spor sahası yatırımıyla ilçenin dört bir yanında, her kesimi sporla buluşturacak.
Sporu ilçenin geneline yaymak, herkesin yaşadığı yerde spor yapmasını sağlamak için mahallelerde semt sahalarını önemsediklerini vurgulayan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bu tür çalışmalarla birlikte şehre nefes aldırdıklarını, mahalle sakinleri için uygun sosyal alanları oluşturduklarını kaydetti.