30 Eki 2018

Akçakocada Cumhuriyet Coşkusu Zakkum Grubuyla Kutlandı

Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Zakkum konseri düzenlendi.
Saat 21.00’de Hükümet konağı önünde gerçekleşen konserde sahneye çıkan ünlü pop müzik grubu Zakkum birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler.
Zakkum grubunun seslendirdiği şarkılarla meydanı dolduran ve her yaştan insanın ilgi gösterdiği kalabalık dinleyici topluluğu da hep bir ağızdan söylenen şarkılara ellerindeki bayraklarla birlikte eşlik ettiler ve eğlendiler.
Söylenen iki şarkı sonrasında ilçe halkıyla Zakkum grubunu bir araya getiren Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici sahneye davet edildi ve Başkan Yemenici şu sözlere verdi “ Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum, Cumhuriyet bayramı vesilesiyle bugün Zakkum grubunu sizlerle buluşturmaktan da büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. 95. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onunla beraber Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen tüm kahramanları, tüm şehitlerimizi yad ediyorum” diye konuştu ve Zakkum grubuna teşekkür etti. Başkan Yemenici konuşmasının ardından günün anısına Zakkum grubunun solisti Yusuf Demirkol’a plaket ve ilçenin yöresel ürünlerinden oluşan hediye sepeti takdim etti.