29 Oca 2018

AKÇAKOCABEY VE KONURALP’İN CANLI HEYKELLERİ STANDA RENK KATTI

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı olan (EMITT)’de stant açan Akçakoca Belediyesi’nde vatandaşların ilgisini çeken diğer bir faktörde Akçakocabey ve Konuralp canlı heykelleri oldu. Standa gelen yüzlerce vatandaş canlı heykellerle fotoğraf çektirdi.

Fuarın dördüncü günüde birçok misafir ağırlayan Akçakoca Belediyesi standında, ulusal basın mensuplarının Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile gerçekleştirdiği röportajlarda şu sözlere yer verdi ” Dört gün boyunca standımıza ilgi ve alaka çok yüksek oldu. Akçakoca hem tarihi hem doğal güzellikleriyle gerçekten önemli bir turizm noktası. Ülkemizde Turizm Bakanlığı kurulmadan önce büyüklerimiz, Akçakoca’da Turizm Dernekleri kurmuşlar. Yani turizm geçmişimiz çok eskilere dayanıyor. Karadeniz’de ilk mavi bayraklı plajlara sahibiz. Tarihi Ceneviz kalemiz var. Akçakoca’ya gelen hem yerli hem yabancı turistler en iyi şekilde ağırlanacaklardır” ifadelerine yer verdi.