05 Ağu 2019

AKÇAKOCA SAHİLLERİ BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Akçakoca Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonu ile başlatılan çalışma ile sahiller temizlenmeye başladı. Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz’ın sorumluluğunda yapılan temizlik çalışmasına 50 kişilik  özel ekip katıldı.

Akçakoca’nın doğu sahillerinden batı sahillerine doğru başlatılan  çalışma ile ilgili bilgi veren Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız 50 kişilik özel bir ekip gönderdi. Dün Melenağzı bölgesini temizledik. Mavi Bayraklı Kale ile Kadınlar Plajı ve Değirmenağzı plajı tamamlandı. Bugün şehir merkezindeyiz, ardından  Çuhallı plajı temizlenecek. Karaburun plajı temizlenecek, Mavi Bayraklı Akevler ile Çayağzı bölgesi plajları temizlenecek. Yaklaşan Kurban Bayramına kadar plajlarımızın tamamı hizmete hazır hale gelecek ve halkımız gönül rahatlığı ile denize girebilirler”  dedi.