29 Tem 2021

AKÇAKOCA İLÇEMİZİN TARİHİ, KÜLTÜREL VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ BELMA BELEN İLE BEYAZ TV EKRANLARINA TAŞINDI

Beyaz TV kanalında yayımlanan “Belma Belen’le Geziyoruz” programı kapsamında  Akçakoca ilçemizin tanıtım çekimleri yapıldı.

Akçakoca turizminin amiral gemisi pusula katamaran da  gerçekleşen Beyaz Tv’de yayımlanan Belma Belen’le Geziyoruz Programına Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz katılarak Akçakoca’nın doğal güzelliklerini ve yöresel yemeklerini izleyicilere  tanıttılar.

Tarihi Mahalle pazarı, Ceneviz kalesi, çuhalı gibi yerlerde gerçekleşen çekimlerde Akçakoca’nın  yöresel lezzetlerine, kültürel güzelliklerine yer verilen  programın ilk bölümü bugün ( 14 Temmuz Çarşamba  günü )  saat 15:30’da Beyaz Tv’de yayımlanacak.