08 Ağu 2017

Akçakoca İki Bakanı Ağırladı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan sapak mevkiinde kalabalık bir heyet tarafından karşılandı.
Her iki Bakan, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Karşılamanın ardından, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Melenağzı yolunu incelemek için büyük bir konvoy eşliğinde hareket ederek Edilli plajı bölgesindeki şantiye önünde ilgililerden yol konusunda bilgiler aldılar.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan gerçekleştirdiği inceleme sonucu, yolun bu yıl sonunda bitirilmesinin hedeflendiklerini belirtti.