08 Ağu 2017

Akçakoca Estetikle Buluşuyor

Akçakoca Belediyesi tarafından şehre ayrı bir estetik katan dekoratif aydınlatma çalışmaları halkın büyük beğenisini topluyor. Barbaros kavşağından başlayıp, Esentepe kordonda devam eden estetik görünümlü aydınlatma çalışmaları, Osmaniye mahallesi Ankara
( flamingo ) caddesinde flamingo görünümlü aydınlatma çalışmaların yapılmasıyla devam etti.
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici konuyla ilgili şu görüşlere yer verdi “ Akçakoca Belediyesi olarak halkımızın faydasına olacak projelerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu bağlamda Barbaros caddesinde başlattığımız estetik görünümlü ışıklandırma çalışmaları Ankara caddesinde devam etti. Bu çalışmayı gerçekleştirdiğimiz alanlar akşamları rengarenk oluyor. Kent estetiğine ve aydınlatma çalışmalarına büyük önem veriyoruz, bu çalışma kapsamında flamingo caddemizin adına yakışır şekilde aydınlatmasını tamamlamış buluyoruz” diye belirtti.