11 Eyl 2019

Akçakoca Devlet Hastanesi Binası İçin İmzalar Atıldı.

Akçakoca Yeni Mahalle Ketmenli Caddesi üzerindeki arsaya inşa edilecek olan Devlet Hastanesi binası için imzalar atıldı
Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı yeni hastanenin devreye girmesiyle birlikte şu anda hizmet vermeye devam eden hastane binası çevresinin belediye tarafından yürüyüş ve spor alanlarının yer alacağı bir millet bahçesine dönüştürüleceğini kaydetti. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise bürokrasi ve siyasetin el ele vererek yer sorununu çözdüğünü söyledi. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ise, “Her Şey Akçakoca İçin “ diyerek protokolü imzaladı.
Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve Belediye Başkan yardımcısı Hakan Öztaş’ın katılımı ile Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonunda Akçakoca Devlet Hastanesi binasının arsa protokolü imzalandı.
Akçakoca’mıza modern bir devlet hastanesi kazandırıyoruz
Vali Zülkif Dağlı, proje ihalesinin kısa sürede tamamlanacağını kaydederek “Göreve başladığım günden bu yana üzerinde durduğum bir konuydu. Nihayet sonuçlandı. Akçakoca’mıza modern bir devlet hastanesi kazandırma yolunda bir adım atmış olduk. Yeni hastane tamamlanıp hizmet vermeye başladığında şu an hizmet vermeye devam eden hastanenin bahçesi de yürüyüş ve spor alanlarının olduğu güzel bir millet bahçesi haline getirilecek. Yer konusunda sıkıntımız olduğu için süreç uzamıştı. Proje ihalesi kısa bir zamanda bitecek. Ardından inşaat ihalesi yapılacak. Emek sarf eden herkese teşekkür ederim” dedi.
Keşir: Hayırlı Olsun
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yeni hastane tamamlanana kadar mevcut hastanede sağlık hizmetlerinin verileceğini, acil ihtiyaçların giderilmesi için 900 bin liralık bir ödenek çıkartıldığını söyleyerek “Hastanenin kamulaştırma bedeli 2018 yılının Ekim ayında çıkartılmıştı. Biz süreç içerisinde proje ihalesini yapma aşamasına gelmiştik. Sayın Başkanın seçim sonrası gösterdiği yapıcı tavır çok önemli. Bürokrasi ve siyaset hep birlikte bu hastane için epeyi zamandır uğraşıyoruz.