24 May 2018

Akçakoca Bir Başka Güzel

Akçakoca Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, nisan ayından itibaren ilçe genelinde çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi. Özellikle kentin giriş noktalarında yer alan parklarda, refüjlerde ve kavşaklarda çiçeklendirme çalışmaları yapılarak rengarenk çiçekler dikildi.

Mevsimlik çiçek ekimleriyle birlikte kentin bambaşka bir görünüm kazanması sağlandı. Akçakoca Belediyesi kent estetiğine büyük önem veriyor ve bunun için de şehrin dört bir yanında düzenlemeler yapılıyor.

Ekipler, göze hitap edecek çiçeklendirme çalışmalarıyla daha güzel bir Akçakoca ve vatandaşları daha fazla yeşil alanla buluşturmak için çalışıyor. “Daha yeşil, daha çiçekli bir Akçakoca ” oluşumunda önemli bir ivme oluşturuluyor. Kent, bu çalışmalarla daha estetik güzelliği olan bir görünüm kazanıyor.

Kent merkezinde yıl boyunca düzenli şekilde devam eden bakım ve yenileme çalışmaları yalnızca Akçakocalının değil, kenti ziyarete gelen vatandaşların da beğenisini kazanıyor.