20 Kas 2017

Akçakoca Belediyesi’nden Yol Hamlesi

Proje ve hizmetlerini vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda şekillendiren Akçakoca Belediyesi, yol düzenlemeleri ile ilgili kapsamlı bir çalışma başlattı. Yol çalışmaları kapsamında Osmaniye mahallesi Yayla sokak yenilendi.

İlçedeki tüm mahallelerinin yol sorununu çözmeye devam eden Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt sezonunun başlangıcından bu yana birçok yolda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Akçakoca halkının ulaşımlarını kolaylaştırmak, yolların zeminini trafik akışına en elverişli hale getirmek adına çalışmalar sürdürülmeye devam ediyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca’nın pek çok noktasında düzenleme ve onarım çalışmalarının aralıksız yürütüldüğünü belirterek “İlçemizin güzelleşmesi, insanlarımızın daha konforlu biçimde yaşamlarını sürdürmeleri için gece gündüz çalışıyoruz. Hem yeni projeleri hayata geçirmeye hem de mevcut yollarımızı düzenlemeye devam edeceğiz” diye ifade etti.