31 Oca 2020

AKÇAKOCA BELEDİYESİNDEN ŞEFFAF İHALE

Mülkiyeti Akçakoca Belediyesine ait olan, Merkez camii altında bulunan 7 iş yerinin satış ihalesi, açık artırma usulü Belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.
Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz seçildikten sonra özellikle kamu ihalelerinin şeffaf olacağını ve internet ortamıyla canlı yayınlanacağını vaat eden Yanmaz, sözünü tuttu.
Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz’ın başkanlık ettiği, Başkan Yardımcısı Hakan Öztaş, meclis üyeleri Şenol Yazgan, Hanife Pazvant Tetik, Ferhat Küçük ve Cevdet Özkara’nın komisyon üyesi olarak katıldığı işyeri satış ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.
Belediye encümen odasında yapılan ve canlı olarak internet ortamından yayınlanan ihale sonucunda
20 nolu ve 20 metrekare işy erini Mükremin Ustabaş 140 bin liraya,
31 nolu 18 metrekare iş yerini Cengiz Yılmaz 117 bin 500 liraya,
27 nolu 17 metrekare iş yerini Ayşe Cumur 110 bin liraya,
26 nolu 18 metrekare iş yerini İbrahim Çiloğlu 120 bin liraya,
30 nolu 19 metrekare iş yerini Cengiz Yılmaz 127 bin 500 liraya
13 nolu 12 metrekare iş yerini Cüneyt Cumhur 130 bin liraya,
22 nolu 18 metrekare iş yerini Kübra İnşaat 110 bin liraya satın aldı. İhaleye giren girişimciler, Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz’a teşekkür ettiler.