03 Eyl 2018

Akçakoca Belediyesi’nden Hız Kesici Kasis Çalışması

Akçakoca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ; araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek, yayaların ve öğrencilerin yol ve kaldırımlarda daha güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla belirlenen program dahilinde başlatılan kasis çalışmaları sürdürülüyor.
İlçenin farklı noktalarında asfalt, yol ve onarım çalışmalarını yürüten Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Esentepe mevkiinde yayaların güvenliği kapsamında kasis yapım çalışması gerçekleştirdi.
Caddelere hız kasislerinin yerleştirilmesi özellikle çocukların güvenliği için büyük önem taşırken, cadde üzerinde evleri bulunan vatandaşlar da uygulamadan memnun olduklarını belirtti.
Kasis çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şu sözlere değindi “ Asfaltlama sonrası sürüş kıstaslarının en üst seviyeye çıktığı Esentepe mevkiimizde yolumuzda aşırı hız yapılmaması için planladığımız altı adet kasisin yapımına başlamış bulunuyoruz. Daha güvenli sürüş için hız limitlerine uyalım canımızı ve başkalarının canını tehlikeye atmayalım” diye konuştu.