16 May 2018

Akçakoca Belediyesi Voleybol Takımının Haklı Gururu

Akçakoca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası Kaymakamlık voleybol turnuvasının şampiyonu Akçakoca Belediyesi oldu.

Rakiplerini teker teker yenerek finala kalan Akçakoca Belediyesi erkek voleybol takımı ile Uğurlu İlkokulunun nefes kesen mücadelesini 3-1 kazanan, Akçakoca Belediyesi oldu.

Mücadeleye üstün bir oyunla başlayan Akçakoca Belediyesi ilk iki seti alarak setlerde 2-0 öne geçti. Dördüncü sette sahada ağırlığını koyan Akçakoca Belediyesi bu seti de alarak maçı 3-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Voleybol maçını Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Koyuncu Yemenici izledi. Şampiyon olan Akçakoca Belediyesi erkek voleybol takımı davullu zurnalı galibiyet kutladı ve bu coşkuya Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’de katıldı. Başarılarından dolayı tüm personelini tek tek kutladı ve kupa sevincine ortak oldu.