24 Eyl 2018

Akçakoca Belediyesi Tarafından Vatandaşlara Aşure İkram Edildi

Muharrem ayı ve aşure günü nedeniyle Akçakoca Belediyesi tarafından Merkez camii önünde Cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure dağıtıldı.
Aşure dağıtımına Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’de katıldı. Vatandaşlara aşure ikramında bulunan Başkan Yemenici şu sözlere yer verdi “Bugünler bizim toplum olarak birbirimizle kaynaştığımız, komşunun komşuya, herkesin birbirine sevgisini saygısını gösterdiği ve bununda bir göstergesi olarak da aşure pişirip dağıttığı önemli bir gündür. Bunlar bizi bir arada tutan, bizi geçmişten geleceğe taşıyan önemli unsurlardır. Dinimizde çok önemli bir yeri ve anlamı olan Muharrem ayının Akçakocalı hemşehrilerimize ve bütün insanlığa mutluluk getirmesini, Allah rızası için yapılan bu hayırların kabul olmasını diliyorum” diye ifade etti.