01 Nis 2022

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKAN YANMAZ’IN RAMAZAN AYI MESAJI

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan YANMAZ, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Yanmaz mesajında şu sözlere yer verdi “Bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı, yılın en hayırlı ayı olarak büyük özlemle beklediğimiz Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip “yardımlaşma” ve “paylaşma” konularındaki hassasiyet daha da artmaktadır. Ramazan; paylaşmak, paylaşarak çoğalmak demektir. Hiç şüphesiz Ramazan ayının manevî atmosferi, yapılan yardımları da bereketlendirmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın şehrimize, ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” diye ifade etti.