06 Kas 2018

4 Yılda Asfaltlama Çalışmalarında Rekora İmza Atıldı

Akçakoca Belediyesi’nin ilçede ulaşım ve alt yapısı konusunda son dört yılda gösterdiği hizmet atağı göz dolduruyor. Akçakoca genelinde başlayan ulaşımda dönüşüm ve gelişim rüzgârı hız kesmeden devam ediyor. Yol çalışmaları kapsamında dört yılda 60 bin ton asfalt döküldü.
Göreve geldiği günden beri mahalle muhtarlarıyla sık sık bir araya gelen ve mahallelerin sorunları hakkında istişareler yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye iletilen ihtiyaçlar doğrultusunda yollar da, belirlenen periyodik plana göre asfaltlanıyor. Bu çalışmalar kapsamında Osmaniye Mahallesi Çetin Aydoğan caddesinde asfaltlama çalışmaları yürütülüyor.
Asfaltlama çalışmalarında kesinlikle kalıcı çalışmalar yapmaya özel önem verdiklerini kaydeden ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Geçici çalışmalar yapmak yerine kalıcı çalışmalara imza atıyoruz. Bu şekilde israfın önüne geçtiğimiz gibi insanlarımıza uzun yıllar hizmet edecek yollar oluşturuyoruz. Asfalt çalışmalarımıza hız vermiş olmakla birlikte hava şartlarının uygun olduğu her gün bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye ifade etti.