31 Ağu 2018

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı Gerçekleşti

30 Ağustos Şehitleri Anma ve Zafer Bayramı kutlama programı, hükümet konağı önünde Atatürk büstüne çelenk sunma töreniyle başladı. Törene İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, siyasi parti ilçe temsilcileri, daire müdürleri, oda ve dernek başkanları katıldı.
Tören de İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Atatürk büstüne çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal marşının okunmasının ardından, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Gökçen Çetinmeşe günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi.
Hükümet konağı önünde gerçekleşen tören programı sonrasında ise İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk makamında kutlamaları kabul etti.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ” Aziz hemşehrilerim ; tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içinde, kararlı duruşuyla aşan aziz milletimiz bugün de İstiklalimizi tehdit eden dış güçler ve onların içerdeki uzantıları olan şer odaklarına aynı kararlılıkla cevap vermekten asla çekinmemiştir ve çekinmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor,30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum” sözlerine yer verdi.