30 Eki 2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Stadyumda Devam Etti

Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü etkinlikleri kapsamında stadyumda gerçekleşen kutlama programına Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Cumhuriyet savcısı Mine Gümüş Durukan, protokol temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Program, İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk’ün günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla devam etti.
Gerçekleşen konuşmanın ardından, İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladılar.
Kutlamalar ; Karadeniz halk oyunları topluluklarının folklor gösterileri, şiirlerin okunması ile kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici tarafından ödül sunulması ile devam etti. Ödül sunumum ardından okullar bando eşliğinde resmi geçit töreni gerçekleştirdiler.