30 Eki 2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95.yılı kutlamaları kapsamında 28 Ekim pazar günü Akçakoca hükûmet konağı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.
Saat 13.00’de hükûmet konağı önündeki tören alanında gerçekleşen çelenk sunma törenine Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt, daire müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütleri başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Törende ; İlçe Kaymakam Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Atatürk Anıtı’na çelenk sundular. Çelenk sunumlarının ardından tören programı, saygı duruşu ve müteakiben İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.