27 Kas 2017

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Gerçekleşti

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla, Sosyal Bilimler Lisesi tarafından hazırlanıp sunulan kutlama programı saat 15 : 00’de Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleşen programa, İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Siyasi parti başkanları, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve davetli vatandaşlar katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmada öğretmenin ve öğretmenlik mesleğinin yaşamdaki önemini vurguladı.

Gerçekleşen konuşmanın ardından, stajyerliği kalkan öğretmenler Sosyal Bilimler Coğrafya öğretmeni Emrullah Özdeniz eşliğinde yemin ettiler.

24 Kasım adlı oratoryo Sosyal Bilimler Lisesi Edebiyat öğretmeni Gülnur Özdeniz’in sorumluluğunda gerçekleşti. Ardından 2017 yılında emekli olan öğretmenlere İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk tarafından şilt takdim edildi. Öğretmenler günü ile ilgili resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici tarafından takdim edildi.

Sosyal Bilimler Lisesi müzik öğretmeni Serkan Apak öncülüğünde, öğrenciler müzik dinletisi gerçekleştirdiler ve program tüm öğretmenlerin eşlik ettiği öğretmen marşının okunmasıyla sona erdi.